My naam is Shirley May

mama van Jims geboren op 18/08/18 en momenteel zwanger van ons 2de zoontje.

May-Mays-de-grootste-service-voor-jouw-kleintje-scaled

May Mays Magazine staat boordevol tips en informatie voor ouders met jonge kinderen.
Informatieve blogs over baby producten, dreumes speelgoed en peuter kleding. We geven je handige informatie over baby spullen die onmisbaar zijn. Van fopspenen en slabbetjes tot baby jurkjes en hippe babymutjes.

Dit alles lees je in May Mays Magazine.
Samen zwanger zijn is de mooiste periode in jullie leven. Maar wat komt er straks allemaal op jullie af met een newborn baby in huis? In May Mays Magazine geven we je tips over welke baby artikelen je in huis moet hebben en welke producten je beter niet kan kopen.In May Mays Magazine lees je ook nieuws over de nieuwste outfits voor jullie dreumes of peuter. Van beenmode tot leuke jurkjes en rokjes. Alles wat je nodig hebt voor jullie allerkleinsten. En wat zeker niet mag ontbreken in de kinderkamer, je leest het allemaal in May Mays Magazine.

We bespreken de voor- en nadelen van diverse kinderproducten. Voor de babykamer inrichting en accessoires, maar ook over welke fopspeen de beste is. Wanneer begin je te oefenen met een open drinkbeker en wat helpt tegen de pijn van doorkomende tandjes? In May Mays Magazine vind je alle informatie die je zoekt over zwanger-, ouderschap en baby’s.

De waardering van www.maymays.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2660 reviews.